Szállás neve:
 
  Település:
 
  Szabadszavas keresés:
 
  Név:  
   
  E-mail:  
   
 
 

 
SB Panzió - Csöde
 

 
Ország: Magyarország
Megye: Zala
Cím: Csöde
Kapcsolattartó: Best Holiday Utazási Ir.
Telefon: 06 20/520-1813
http:// sb.turistakalauz.hu
Tulajdonos: Nem lakik ott
Háziállat: Felárral vihető
Táj jellege: Erdő
Parkolás: Saját parkoló
Fűtés: Központi fűtés
Üdülési csekk: ELFOGADJUK
 

SB Panzió árak

01.02-05.15.
09.21-01.01.

05.16-09.20.
ünnepnapok
hosszú hétvége

2 ágyas szoba 1 főre

7.500 Ft/éj

8.500 Ft/éj

2 ágyas szoba 2 főre

9.600 Ft/éj

11.700 Ft/éj

2+1 ágyas szoba 3 főre

13.800 Ft/éj

15.700 Ft/éj

2+2 ágyas szoba 4 főre

15.800 Ft/éj

18.800 Ft/éj

3 szobás apartman (6 fő)

30.000 Ft/éj

32.000 Ft/éj

Idegenforgalmi adó: 250 Ft/fő/éj (18 - 60 év)

 
Kedvezmények

3 éves kor alatt a szállás ingyenes.
Nászutas kedvezmény 10 %, motoros kedvezmény 5 %.
Csoportos kedvezmény (10 főtől) min. 2 éj esetén 5 %.

 

 
A szálláshely felszereltsége, kényelmi szolgáltatások
Ágynemű - Babaágy - CD/DVD - Étterem - Internet - Mosdó - Recepció - Széf - Színes TV - Telefon - Törölköző - Zuhanyzó
 

 
Egészség, sport
Csónak - Horgászás - Kerékpár - Lovaglás - Lovasoktatás - Ping-pong - Sétakocsikázás - Szauna - Tenisz - Tollaslabda - Úszómedence
 

 
Kert, udvar
Bogrács - Csúszda - Grillező hely - Háziállatok - Házőrző kutya - Hinta - Hintaágy - Homokozó - Kemence - Kerti bútorok - Kerti pavilon - Kerti zuhanyzó - Napernyő - Napozóágy - Pancsoló - Pázsit - Sátorhely - Tűzrakó hely - Úszómedence
 

 
Leírás

A Panzió Csödén, Zala megye nyugati szélén, Zalaegerszegtől 20 km-re található az Őrség kapujában. Az osztrák, a szlovén és a magyar határ találkozásánál elhelyezkedő terület változatos kis tájak összessége. Különleges folyók és patakok formálta dombvidék, melyet a szubalpin klíma, közel ezer forrás több tucat kissebb-nagyobb patak, titokzatos láp, vadvirágos rétek és gyantaillatú erdők ölelésében megbúvó apró falvak tesznek változatossá. Egy ilyen kis falu ad otthont a Panziónak is, mely az erdőben egy írtásra épült. Épületei természetes anyagok felhasználásával, a helyi népi építészeti hagyományok és a korszerű megoldások alkalmazásával készültek. Mivel a tömeges turizmus még nem fedezte fel a térséget, itt zavartalanul, kuriózomként élvezhetjük az érintetlen természet szépségét és a levegő tisztaságát.

11 db pótágyazható szobával és 1 háromszobás apartmannal várjuk a csendre vágyó kedves vendégeinket. A panzió területén nyitott úszómedence, szauna és teniszpálya biztosítja a vendégek aktív kikapcsolódását. Nyáron a közeli Vadása-tó és a Borostyán-tó kínál fürdőzési, csónakázási szörfözési lehetőséget.

A 45 fős boxos elrendezésű éttermünk, a 30 fős galériánk és az 50 fős árnyékos kerthelyiségünk egész évben várja a vendégeket, igény szerint élőzenével, vendégszeretettel és a hagyományos és modern konyha ételkülönlegességeivel.
Vállaljuk esküvők, családi rendezvények (születésnap, névnap, ballagás, évfordulók), osztálytalálkozók színvonalas lebonyolítását.

Programok:

A panziót körülölelő erdőben lehetőségük nyílik a jelzett túraútvonalak bebarangolására (kék vonal: Nádasd – Halogy -Felsőmarác -Ivánc -Kondorfa -Szalafő -Őriszentpéter -Bajánsenye -Kercaszomor -Magyarszombatfa -Velemér -Szentgyörgyvölgy -Alsószenterzsébet -Kerkakutas -Csöde -Zalalövő. 93 km) Egyéb útvonalak: piros, kék, zöld -jelzések.

Pacsahegy túra: indulás a panzióból (rét, erdős dombok) célállomás Pacsahegy, itt egy borkóstolóval összekötött piknik, egy általunk leszervezett borospincében, az étkezés és a borok elfogyasztása után vissza a panzióba. A táv oda -vissza 8km.

Őrség nevezetes településeinek felkeresése: Őriszentpéter(római katolikus templom), Magyarszombatfa(fazekas házak, vadászati kiállítás), Velemér (római katolikus templom), Szalafő (Pityerszer, falumúzeum), Pankasz (harangláb), Zalalövő (tájház, Salla Múzeum)

Zala megye fürdői:

- Borostyán-tó: fürdőzés, horgászat, csónakázás, kajak, vízibicikli
- Vadása-tó: fürdőzés, horgászat
- Zalaegerszeg: Gébárti-tó, Aquacity
- Lenti: Gyógyfürdő
- Hévíz: Gyógyfürdő
- Kehidakustány: Gyógy- és termálfürdő




 




  « vissza a kereső oldalra

 
Szállás fotók
 

 
Település fotók
 

 
Csöde
 





 
Főoldal | Szálláshelyek | Vendéglátóhelyek | Eladó ingatlanok | Regisztráció | Kapcsolat | Települések | Fotóalbum | Vendégkönyv
készítette: vegaSoft - http://www.vegasoft.hu - info@vegasoft.hu